Vi søger en talknuser

Til en spændende og alsidig stilling inden for regnskab og økonomistyring

Bliv en del af et team

Kan du bogholdernes ABC helt ud i fingerspidserne? Og vil du have mulighed for at sætte dit eget præg på din arbejdsdag? Og er du måske træt af lange dage, fyldt med unødvendig dokumentation og manglede fleksibilitet til at gøre hvad du føler for? Så er det dig vi mangler hos JEBA.

Hos JEBA bliver din primære rolle at varetage vores økonomiafdeling i samarbejde med øvrige kollegaer. Din vigtigste opgave bliver at lette den administrative byrde for vores kunder og partnere, så regnskabs- og økonomistyring bliver let som en leg.

Velkommen hos en anderledes og sjov arbejdsplads

Hos JEBA, ser vi ikke kun plusser, minusser og tal. Vi har nemlig en helhedsorienteret tilgang til bogholderi og ser menneskene bag virksomheden. Du bliver en del af et fagligt team, hvor vi alle arbejder på kryds og tværs for at eksekvere vores bedste.
Hos JEBA arbejder vi med digitalisering og effektivisering af vores arbejdsgange og derfor er overarbejdet minimeret til et absolut minimum.

Vi har dagligt fokus på de seneste tal og som ekstern økonomiafdeling, har vi mulighed for at sætte præg på vores kunders daglige drift og udvikling. Vigtigst af alt er det, at du er klar til at bevæge dig ud af din komfortzone og gøre tingene anderledes, end du gjorde sidste år – kun på den måde, bliver vi alle klogere.

Vi har et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor du har plads til at være dig selv og udfordre dine evner.

Kan du bogholdernes ”ABC”?

Vi søger dig, der kan bogholderens ”ABC” til fingerspidserne. Dig, der elsker at nørde med tal og ser helheden i at hjælpe store og små virksomheder med deres regnskaber – og dig, der er socialt anlagt og vægter sammenhængen mellem arbejde og privatliv højt.

Måske du også har:

  • 3-5 års erhvervserfaring som bogholder eller erfaring fra revisionsbranchen.
  • Relevant teoretisk baggrund på assistentniveau og/eller HD R-niveau – alternativt ambitioner om at læse en HD.
  • Erfaring med udarbejdelse af regnskabsmateriale til revisor ifm. årsregnskab udarbejdelsen.
  • Operativ erfaring med Microsoft C5/BC og E-conomic samt brugen af tilgængelige lønsystemer.
  • Solid erfaring med MS Office-pakken, især Excel.

Måske du også er:

  • Ambitiøs og selvstændig – og så overholder du deadlines, som var det lovpligtigt.
  • I besiddelse af kommerciel forretningsmæssig forståelse.
  • Effektiv og struktureret med frihed under ansvar og kan have mange bolde i luften.
  • Er proaktiv og digitalt orienteret.

En god arbejdsplads med spændende muligheder

JEBA holder til i Randers, men du har altid mulighed for hjemmearbejde – for os er det nemlig ligegyldigt, om du er bosiddende i Japan eller Århus, bare du er god til dit arbejde.
Hos JEBA tager vi hånd om vores medarbejdere, og det betyder blandt andet, at vi har massage- og frokostordning (ikke nødvendigvis på samme tid), at vi har fri telefon og internet – og så tilbyder vi kaffe, te og ikke mindst Pepsi Max ad libitum.
JEBA er en ung virksomhed med fest, farver og fede sociale oplevelser med de bedste kollegaer (hvis vi selv skal sige det).

Søg job hos JEBA

Hos JEBA er du sikret en god løn og mulighed for overskudsdeling. Du må endelig ikke holde dig tilbage med at søge jobbet, selvom dit CV mangler enkelte af de nævnte kvalifikationer. Send os din ansøgning uanset hvad – det vigtigste for os, er at du brænder for det.

Ansættelsesvilkår vil blive forhandlet individuelt og på baggrund af kvalifikationer.
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling – der er dog mulighed for en deltidsstilling.

Alle ansøgninger behandles i takt med, at de modtages, og stillingsopslaget fjernes, når den rette kandidat er fundet.

Tiltrædelsen er efter aftale.
Send din ansøgning – vedlagt CV, eksamensbevis og evt. anbefalinger, til lb@jeba.dk.

Yderligere information om stillingen rettes til adm. direktør Lasse Brander på 50 51 40 19. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet med fortrolighed.