Bliv en del af et regnskabsteam med ambitioner hos JEBA

JOB: Regnskabmedarbejder

Bliv en del af et team

Hos JEBA ApS er vi et regnskabsfirma, der er dedikeret til at hjælpe små som store virksomheder med at håndtere deres administrative- og bogføringsopgaver.

Vi er netop nu på udkig efter en ny spændende kollega til vores hold. Hos JEBA  værdsættes en uformel omgangstone og det at kunne bruge hinanden til sparring og rådgivning på tværs af cases.

Har du erfaring inden for regnskab og vil sætte pris på at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi alle er med til at ro båden? Så er du måske den rette person til stillingen.

Arbejdet

Titel på din stilling: Regnskabsmedarbejder

  • Udføre og gennemgå daglige regnskabsopgaver, herunder bogføring, fakturering og betalinger.
  • Udarbejdelse af rapportering.
  • Udarbejdelse af regnskabsmateriale til revisor ifm. årsregnskab udarbejdelsen.

Vi ser gerne at du

  • Har 2-4 års erfaring inden for regnskab, økonomi eller lign.
  • Du skal have erfaring med Navision, BC og E-conomic samt brugen af tilgængelige lønsystemer.
  • Evnen til at arbejde selvstændigt og i teams.
  • Fleksibilitet og evnen til at håndtere skiftende opgaver og deadlines.

Vi forstår vigtigheden i work-life balance

Vi prioriterer vores medarbejderes trivsel og work-life balance højt. Derfor tilbyder vi fleksible arbejdstider, så du kan planlægge din dag så den passer bedst til dine personlige behov og forpligtelser. Det tror vi på, giver glade og produktive medarbejdere.

Kontor og forplejning

Vi har indrettet vores kontor som et åbent kontormiljø, hvor der både er mulighed for at være social, men også med muligheden for at kunne dykke ned i arbejde og forblive fokuseret uden forstyrrelser.

Vi er et ungt team af dygtige medarbejdere, som altid husker at tage det gode humør med på arbejde.

I vores frokost område, serveres der frokostordning, som kan nydes i ro og mag. Derudover, vil du ofte møde kollegaer her, som søger et velfortjent afbræk og en pause fra arbejdet. Der er altid frisk frugt og kaffe at finde her.

Når vi siger, at vi vægter vores team højt, så mener vi det. Derfor arrangerer vi jævnligt medarbejderarrangementer, for at styrke holdånden. Det kan være alt fra teambuilding aktiviteter til spændende firmaudflugter.

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med ambitioner. Mulighed for faglig og personlig udvikling. En konkurrencedygtig lønpakke baseret på kvalifikationer og erfaring. Et positivt, socialt og supporterende arbejdsmiljø. Fleksible arbejdstider for at sikre en god work-life balance. Lyder det som noget for dig? Så ser vi frem til at byde dig velkommen til JEBA-teamet.

Vi glæder os til at møde dig

Ansøg jobbet direkte på mail til Lasse på LB@JEBA.DK 

Obs. Alle henvendelser vil blive behandlet med fortrolighed.